Dimensiebeheer

Training, coaching en begeleiding

Over

Na 21 jaar in didick1verse functies in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, het laatste als regio manager van een internationaal bedrijf in bouwsystemen, ben ik in 1990 begonnen met het begeleiden van mensen.

De ervaring die ik hieruit meebreng is, dat ieder mens, met een wens, meer duidelijkheid over zijn/haar functioneren en manier van leven te krijgen, gecoacht en/of begeleid kan worden op voorwaarde van motivatie en acceptatie.

 

Mijn kwaliteiten en kennis heb ik verder kunnen ontwikkelen door opleidingen te volgen in  de psychosociaal therapie, Jungiaanse psychologie, als energetisch healer en transformatie therapeut.

 

Rouwverwerking heeft mijn speciale interesse. Hiervoor heb ik een opleiding gevolgd. Bekend ben ik met theater en speltechniek met als specialiteit het vak clownerie.

 

Gedurende langere tijd heb ik supervisie gehad vanuit de psychosynthese en volgde ik een opleiding persoonlijk meesterschap en sociale kunst bij de academie Manisola.

 

Vanuit deze basis begeleid en coach ik mensen.

 

Langzaam aan ontwikkelde ik gaven die in mijn jeugd in de kiem al aanwezig waren om ook mensen en kinderen met een HSP (hoog sensitieve persoonlijkheid) -achtergrond te kunnen begeleiden. Mensen met vaak speciale reactiepatronen op buitenzintuiglijke waarnemingen en energieoverdracht.

Ik vind het een uitdaging om dit te doen. Er bestaat geen speciale opleiding voor, maar het vraagt afstemming op andere dan de gebruikelijke informatiebronnen.

 

Belangrijk vind ik het weten, dat ik mij met jou als mens wil verbinden waardoor er ruimte ontstaat voor een ontmoeting om van daaruit een proces aan te gaan zonder restricties of het toepassen van modellen.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s